luni, 13 februarie 2012

Povestea inimii.

 Sunt miliarde clipele in care inima ta refuza sa mai traiasca,sa infrunte in continuare obstacolele si rautatilor celor fara de inima,cand biata inima pur si simplu numai poate si totusi ea merge mai departe. Si de-ar avea saraca gura sa tipe,cu siguranta multi ar ramane fara auz,uimiti de toate gropile prin care a fost tarat acest fragil suflet. De multe ori inima e insetata de iubire,de un strop de iubire.
Dupa ceva timp iti dai seama ca nimanui nu ii pasa de inima ta,acesti NEOAMENI nu stiu ce inseamna a avea inima. Resemnata,zambesti si incerci sa iti faci sufletul fericit,sa te agati de orice speranta pentru a fi mai fericita,pentru a reusi sa stai in picioare si nu sa te tarasti pe jos.
Si apoi apare o persoana care te ajuta sa cunosti din nou fericirea,care iti ofera cele mai frumos zambet din cate ai vazut pana acum. Inima ta radiaza din nou de fericire,e nebuna dupa dragoste. Mirosul lui ti s-a imprimat in haronac si parca nu iti mai vine sa il speli sau sa il dezbraci. Imaginea lui este peste tot,la fel ca parfumul lui. 


7 comentarii:

  1. mai intai trebuie sa iti pese tie ca sa le pese si celorlalti si acesti neoameni probabil ca patesc la fel...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde sunt diverse si diverse cazuri,unii fac rau si degeaba:-j

      Ștergere
  2. da, inima e insetata de multe ori dupa iubire, pecat insa ca exact atunci cand ai cea mai mare nevoie nu primesti nimic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu trebuie sa avem prea mari asteptari de la cei din jur pentru ca de multe ori oricat ne-ar pasa noua lor nu le va pasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astia's oamenii,nu ai ce sa le faci. Poate unii se feresc sa sufere,altii nu au suflet.

      Ștergere

inca un gand