joi, 16 februarie 2012

Diferit.




 Raul si suferinta fac parte din viata noastra. Nu exista om sa nu fi plans macar odata in viata pentru ca a fost parasit sau neglijat de fiintele pe care le iubea. Pentru ca de fiecare data cand acorzi prea multa atentie unui om are tendinta de a te calca in picioare. De multe ori cei la care tii te vor face sa suferi stiind ca din iubire nu le vei reprosa nimic. Am realizat ca indiferenta este cea mai puternica arma,nu razbunarea. Pentru ca la un moment dat te vei ridica din praf,te vei scutura si vei merge mai departe fara sa te uiti inapoi sau sa te intereseze de oamenii care ti-au facut rau,nici macar nu ii privesti,iar atunci ei se simt neglijati asa cum te simteai tu cand erai acolo in genunchi si nimeni nu iti  intindea o mana sa te ridici,nimeni nu te scutura si nu te incuraja. Singur ti-ai dat putere,ai rupt lanturile durerii si ai privit dincolo de bariere,dincolo de neputinta ta ai gasit un real ajutor in tine.
Atunci ei isi cer scuze ca te-au tratat cu indiferenta,dar nu pentru ca regreta,ci pentru ca ei considera ca nu ti-au facut destul rau. Insa tu ti-ai invatat lectia mai bine ca pe o formula la matematica,stii ca numai ai nevoie de astfel de oameni,cu un miliard de masti si plini de rautate.


  Fericirea e o alta traire care il insoteste pe om de-a lungul vietii. Un zambet sincer poate inlocui un milion de cuvinte care nu reprezinta nimic daca nu sunt spune din inima. Uneori e greu sa gasesti fericirea,dar noi nu ne dam seama ca fericirea consta in cele mai simple lucruri,nu in cele mai complicate. Putini sunt oamenii care sunt langa noi cand ne este greu,cand sufletul este plin de 
rani ne simtim mult mai bine atunci cand o persoana ne ofera un servetel pentru a ne sterge lacrimile si ne incurajeaza. 








4 comentarii:

  1. ''Don't love and cry,just fuck and smile :) !"
    Ma regasesc in postare si oricat ne-ar pasa noua de ceilalti lor nu le va pasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma regasesc o sa reviiin cu ceva nou ca in ultimul timp am fost extrem de ocupata cu scoala..

      Ștergere

inca un gand