joi, 23 februarie 2012

Inceput.

La inceput..

  Mereu un nou inceput ne incanta,ne face sa ne simtim in al 9-lea cer,un paradis trecator. Cu totii cunoastem sentimentul acesta,cu totii stim ca atunci cand dupa o perioada de lacrimi si suflet bucati apare o persoana noua careia ii acorzi cea mai multa atentie si te face cel mai fericit om. Totul esti doar la inceput,cand iti da mesaje dimineata si iti face ziua atat de minunata,cand noaptea nu adoarme niciodata fara sa iti spuna cat de mult te iubeste,cand va contraziceti care iubeste mai mult si impartiti zambete minunate. In fiecare zi aflii ceva noua si astept cu nerabdare sa il intalnesti,va vedeti foarte des si totul esti superb.

Mai tarziu..

 Dupa ceva timp totul incepe sa arate ca vechia ta relatie,atunci cand va vedeati destul de rar si vorbeati cand isi aducea aminte de tine. Devine mai important sa mergi cu prietenii in oras,sa stai in fata calculatorului sa te joci tot felul de jocuri tampite,sa vorbesti cu oameni pe care nici macar nu ii cunosti si intr-un final sa uiti ca un suflet asteapta nerabdator sa te vada,sa iti miroasa parfumul si sa il faci fericit. Si uite asa apar reprosurile si dorinta de a schimba ceva la acea persoana,pentru ca noi de multe ori uitam sa iubim oamenii cu defectele si calitatile lor. 



Apoi..

Apar certurile mari,injuraturile si multe reprosuri. Ii intorci spatele si pleci. Isi mai aduce aminte cineva de iubire? De mesajele pe care i le dadeai? Si de toata iubirea voastra? Ei bine ea e acolo: calcata in picioare,parasita,plina de mizerie si noroi dar inca mai exista si lupta pana in ultimul moment sa va deschida ochii,sa va arate ca sunteti extrem de prosti. Dar voi va ascultati prietenii care in situatiile astea iti dovedesc ca sunt cei mai prosti actori si ca dupa ce au spus atata timp "ce bine va sta impreuna" acum iti spun "oricum nu va potriveati."

Deci..

Decideti ca e mai bine sa terminati,sa isi gaseasca  fiecare alt drum,o alta cale de mers cand stiti destul de bine ca pe drumul care mergeati voi era soare si asfalt si multe flori,in schimb pe drumurile diferite mereu ploua si toate florile au disparut,va tarati prin noroi. Sunt nopti nedormite si regretul ca ai fost prea slab sa lupti pentru ce era al tau,pentru ceea ce sufletul tau adora.

[P.S. Felicitarile mele pentru oamenii care dupa mult timp se comporta la fel de frumos ca la inceput.:*]


8 comentarii:

  1. inceputul este un fragment din trecutul tau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inceputul este o parte din prezentul meu,acum sa vad ce va urma.:) Oricum toate perioadele le-am traiat in trecut..

      Ștergere
  2. "Felicitarile mele pentru oamenii care dupa mult timp se comporta la fel de frumos ca la inceput." Cred ca acestea sunt cei mai rari :d

    RăspundețiȘtergere
  3. Exact la asta ma gandeam eu zilele trecute...Si este atat de trist ca ma aflu si eu printre persoanele care au fost date uitarii..

    RăspundețiȘtergere
  4. Adevar ai scris aici... dar poata cel mai greu e sa treci peste obstacole si apoi sa poti zambi si spune ca e totul bine.Dar sunt putini care pot face asa ceva...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din fericire unii au puterea sa treaca prin noroi cu zambetul pe buze si e cel mai bine asa. Pentru ce sa plangi pentru o persoana care doar s-a prefacut? N-are rost.

      Ștergere

inca un gand