luni, 28 mai 2012

Maybe.

Fiecare om trece prin stari de depresie,repulsie,nervi,tristete,fericire,dragoste. Dar toti traim toate acestea in moduri diferite,unii plang altii sparg,unii tipa altii se inchid in ei,felul de exprimare depinde de la un om la altul.

 Poate daca nu ar exista aceste sentimente nu am reusi niciodata sa ne cunoastem,sa ne invatam sa ne controlam iesirile,sa ne ascundem nervii. Poate oful cel mai mare nu e atunci cand ti se spune "La revederere! sau Adio!" ci atunci cand iti aduci aminte,cand ti se face dor,ei bine dorul,un alt sentiment complex fara care viata nu ar avea rost. Cata sinceritate,dragoste,tristete fericita simti in vocea unui om care rosteste sincer "Mi-e dor de tine!", fara dor nu ar fi iubire pentru ca doar atunci cand n-ai dragostea creste,atunci cand tanjesti,cand ti-e sete de un sarut sau o imbratisare..

Poate oamenii nu ar mai fi oameni daca nu ar exista toate acestea,care se leaga,care ii dau omului atat de multa incredere in sine chiar si atunci cand e trist,tristetea alta stare legata de om.. Cand esti trist plangi,nimic rau,lacrimile iti fac bine,te linistesc. Uimitor,chiar si tristetea iti da putere! 

  Si acum numai exista "poate".
  Sigur fara dragoste nu am fi oameni,nu ne-am numi oameni. Nu poate fi persoana pe lume sa nu ofere dragoste:de parinti,sot/sotie,copii,prieteni.. Dragostea e complexa,e o mare de cuvinte,de trairi,in dragoste gasim tot: putere,iertate,fericire chiar si tristete,nervi si gelozie. e NORMAL sa fim asa din moment ce iubim,sa ne facem griji,sa ne enervam,sa fim putin gelosi,sa ne tachinam,ca asa'i in iubire. 

4 comentarii:

inca un gand